• Carmell.no

Få orden i kaoset – Oppbevaring på barnerommet

Etter to uker hjemme alle fire er det en ting som har gjort oss SPRØ! Det er helt kaos i alle rom og ting ligger slengt på spisebordet, stuegulvet, kjøkkenbenken og i sofaer. Overalt er det ting!😲

Endelig har vi fått hjem noen fine oppbevaringsløsninger, så nå skal vi få litt odren i leker, tegnesaker, perleting og alt stæsjet til mor på badet💄💅

Nedenfor ser du et utvalg av oppbevaringsløsninger vi har i nettbutikken.


GÅ TIL OPPBEVARING

FERM LIVING Kurvene fra Ferm Living i pære- og epleform har lenge vært to bestselgere. 🍎 🍐 Disse kan brukes til leker, skittentøy eller andre småting på barnerommet, i stua eller på badet. Begge oppbevaringskurvene kommer i to størrelser og koster fra kr. 379 og du finner dem her.


FERM LIVING OPPBEVARING

AY-KASA Disse praktiske og fine oppbevaringskassene kommer i tre størrelser og passer til ALT! Bruk dem til tegnesaker, perler og perlebrett, klær og til kremer og hårpynt i baderomsskapet. Kassene kommer i mange forskjellige farger, så her finner du noe for enhver smak 💛💚💙💜Kassene koster fra kr. 69 og du finner dem her.


AY-KASA OPPBEVARING

DONE BY DEER Vi har fått inn noen supre oppbevaringskurver til å henge på veggen. De er perfekte over stellebordet til bleier, kremer osv, eller til å henge på barnerommet for å oppbevare leker, tegnesaker eller hva du måtte trenge dem til. Kurvene kommer i to størrelser og du finner dem her.


DONE BY DEER OPPBEVARING

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

FÅ NYHETSBREV FRA OSS

  • Instagram
  • Facebook
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon