• Carmell.no

Høstens bestselgere!

Det er tydelig at høsten har kommet og mange fokuserer på barnerommene i disse kalde, regnfulle dager. Nedenfor ser du litt av bestselgerene i nettbutikken om dagen, kanskje du får litt inspirasjon.

Dagene blir mørkere og flere barn trenger mer belysning på barnerommet. Miffy first light og Bat lampener to bestselgere i høstmørket.

Det er tydelig at mange av dere liker oppbevaringskassene fra Ay-kasa. Kassene kommer i tre størrelser, så her er det fullt mulig å få orden i kaoset.

Gulvtepper gjør det lunere på barnerommet når det blir kaldere. Ovenfor ser du bestselgerene den siste tiden.

Lion kolleksjonen fra Liewood spratt rett opp på bestselgerlista, spseislt badehåndklærne og badekåpene. Ikke rart når de er så søte!!

Sengehimler selger vi masse av året rundt, men da vi delte bildet av denne i fargenmidnight plum, fikk den raskt bein å gå på.

Det er alltid spennende med ny kolleksjon fra Mrs Mighetto. Det er ekstra gøy med denne kolleksjonen, for den har solgt bedre enn noen andre vi har hatt. 

Disse treklossene fra Liewood er så fine til både lek og dekor på barnerommet. Det er helt tydelig at vi ikke er de eneste som liker dem.

Vi trodde salget av sparkesykler ville gå ned på høsten, men så feil kan man ta! Sparkesyklene fra Scoot and ride er den perfekte dåpsgaven, julegaven eller bursdagsgaven til 1 åringen.


1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

FÅ NYHETSBREV FRA OSS

  • Instagram
  • Facebook
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon