• Carmell.no

Klar for barnehagestart?

Jeg husker selv da eldstejenta skulle starte i barnehagen. Jeg løp rundt på senteret for å finne matbokser, drikkeflasker og en fin barnehagesekk som var godt for ryggen. Jeg fant alt til slutt, og da var det bare å vente på den spennende første dagen.

Når det gjelder barnehagesekk er det viktig å tenke på bruken. I vår barnehage går de mye tur, så da syns jeg komforten er viktig. Barnehagesekkene fra Beckmann har god polstring i ryggen og brystrem som holder ryggsekken godt på plass.

Alle barnehagesekkene vi fører har god plass til både matbok og drikkeflaske, sammen med litt skift. De såkalte “mini skolesekkene” fra Beckmann har også en praktisk oppbevaringspose som følger med, den er super til våte klær eller ekstra skift.

Se alle barnehagesekker her.


Camelbak. Det er nemlig påvist at man drikker 24% mer vann av en Camelbak flaske enn en vanlig drikkeflaske. Vi har opplevd krafitg dehydrering på vårt barn og det er absolutt ikke noe gøy å oppleve.

Liewood er perfekt både sommer og vinter. Flasken er laget av stål i beste kvalitet og holder drikken varm eller kald over lang tid. Flasken kommer med et vanlig lokk og en sportstut så den passer til alle anledninger.

Se alle drikkeflasker og matbokser her.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

FÅ NYHETSBREV FRA OSS

  • Instagram
  • Facebook
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon