• Carmell.no

Topp 10 akkurat nå

Oppdatert: 9. nov. 2020

Her er våre bestselgere nå:

Ikke overraskende er juleserviset øverst på bestselgerlista for oktober. Det er jo ingen hemmelighet at vi elsker bambus serviset, og med dette herlige julemotivet vil julseselskapet, juletrefesten eller julevekstedet bli så koselig som du får det. Du finner serviset her.Smokkebeholderene fikk vi inn i midten av oktober og de fløy rett opp på bestselgerlisten, fargene Thyme og Blush har begge kommet seg opp på topp ti. Smokkebeholderene er et must for småbarnsforeldre med smokkebarn. Denne kan romme 2-3 smokker og du kan feste den på vogna, vesken eller bilstolen, så har du alltid en ekstra smokk tilgjengelig. Du finner dem her.


Stablekoppene fra Mushie ble også raskt en bestselger. De er produsert i delikate farger og kan brukes til stableing, som badeleke eller til barnefotografering. Du finner dem her.


Det er utrolig gøy at det er så mange som har kjøpt årets julekalender gjennom oss. Tanken var at dere foreldre skulle slippe å løpe rundt å lete etter 24 pakker til årets kalender. Vi har valgt å selge kalenderen i 12 eller 24 luker, da noen ønsker å gi praktiske gaver som truser og sokker utenom leker. Kalenderen er fylt med små og store leker, aktivitetsleker, badeleker, tatoveringer, viskelær osv.


Verdi på 12 lukers kalender ligger på 1499 kr og kalenderen selges for 849 kr.

Verdi på 24 lukers kalender ligger på 1999 kr og kalenderen selges for 1299 kr.

Se kalenderene her (PS! Vi har ikke så mange kalendere igjen)Sugerørene fra Liewood har lenge vært en bestselger og oktober var intet unntak. Sugerørene i silikon er et bærekraftig alternativ til engangs sugerør og barna elsker å bruke dem. Det er også helt perfekt at de kan vaskes i oppvaskmaskinen (husk å skylle dem godt først). Du finner sugerørene her.Babynestene fra Liewood er også en bestselger året rundt, men da vi fikk påfyll av det hvite i oktober så tok det ikke lang tid før det var en av månedens bestselgere. Det er veldig gøy med produkter som vi ser at dere er så glade i og som vi digger selv.Vi nærmer oss vinteren og det er litt ekstra koselig å bake i disse dager. Det er kanskje derfor kakeformene i silikon har blitt en av topp ti for oktober måned. Se alle kakeformene her.Drikkeflaskene fra Liewood er en personlig favoritt og det er jo tydelig at dere også liker dem. Den mest populære flasken i oktober er den med rainbow motiv.
Barnets bok blir vi aldri lei av! Det er den perfekte gaven til en venninne som skal ha baby, men også til ditt eget barn. Tenk så koselig når barnet vokser opp og dere kan sitte å bla i sidene og lese minner fra oppveksten. Jeg synes det var skikkelig koselig å ta frem min egen bok da jeg var gravid med førstemann. Barnets bok finner du her.

982 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

FÅ NYHETSBREV FRA OSS

  • Instagram
  • Facebook
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon