• Carmell.no

Vi elsker disse nyhetene!

Oppdatert: 25. mai 2020

Vi dåner av Done by deer sin nye kolleskjon! Vi blir like glade hver gang dette fantasiske merket kommer med nyheter, og denne gangen har de virkelig tatt oss med storm.

Her finner du virkelig noe for alle. Vi har fått inn alt fra babynest, uroer og ammeputer – til silikontallerkener, leker og oppbevaringsbokser. Ta en titt på alle nyhetene HER.

Disse Stick & stay silikontallerkenene gjør måltidet litt enklere for deg, men morsommere for barnet. Du kan presse tallerkenen på bordplaten, så vil ikke barnet kunne rive den av og kaste tallerkenen i bakken. (vi har selv erfart hvor irriterende det kan være)

De geniale tutekoppene kommer nå med silikonlokk, som kan byttes ut med et snacks-lokk. Du kan ta enkelt ha med frukt, bær og annet snack i sofaen uten å tenke på at det vil bli gris overalt om koppen skulle velte.

De nye oppbevaringsboksene er en av mine personlige favoritter. De er så søte og de kan brukes i mange år fremover. De kan brukes til alt fra bleier og klær, til leker og spill. I tillegg har de en pris som er veldig god mot lommeboka.

Det nye Dreamy dots motivet fra Done by deer er helt nydelig. Du finner det på sengesett, slettematter, ammeputer og babynest.

Den her nydelige musikkuroen kommer i to farger (blå og powder). Den spiller en deilig avslappende lullaby og støtter barnets nysgjerrighet ved at de kan se sine egne refleskjoner i speilet, og kontrastene på dyrene som henger ned. Perfekt over sengen eller stellebordet.

Ovenfor ser du draleken Raffi, som er avtagbar og kan brukes som kosedyr, 2-i-1 leke der altså. Du ser også den superkule gåvognen Croco, som er den perfekte vennen for å støtte barnet når det tar sine første skritt.

Se alle nyhetene her.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

FÅ NYHETSBREV FRA OSS

  • Instagram
  • Facebook
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon